Contacteaza-ne

pentru orice informatii despre declaratia sau raportul nefinanciar

Telefon: +40 728 300 961
E-mail: contact[at]thecsragency[dot]ro

Adresa postala: The CSR Agency
Str. Sperantei, nr. 42, sect. 2, 020994, Bucuresti, Romania.

Despre noi

The CSR Agency este o agentie de consultanta de management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa) si sustenabilitate. Instruim si oferim consultanta organizatiilor de toate dimensiunile cu privire la responsabilitatea corporativa si sustenabilitate, ajutandu-le sa inteleaga si sa o incorporeze in operatiunile lor.

Suntem o companie cu 9 ani de experienta in realizarea rapoartelor si declaratiei nefinanciare.

In 2017, in cadrul competitiei Forbes Green Awards am primit “Premiul pentru cea mai experimentata echipa de raportare nefinanciara”.

Am realizat rapoartele si declaratiile nefinanciare pentru companii precum:

Suntem cea mai premiata agentie de consultanta in raportarea nefinanciara din Romania. Proiectele realizate pentru clientii nostri au castigat:

  • locul I (GOLD level) in cadrul competitiei CSR Index 2018 (94 de puncte din 100) – Raportul de Sustenabilitate Kaufland Romania 2016;
  • locul I la competitia GREEN FROG AWARD (organizata de Deloitte Central Europe) – Raportul de Sustenabilitate Raiffeisen Bank 2016;
  • locul I la PR Awards editia 2017 – Raportul de Sustenabilitate Raiffeisen Bank 2016;
  • locul II (GOLD level) la  CSR Index 2018 (92 de puncte din 100) – Raportul de Sustenabilitate Raiffeisen Bank 2017;
  • locul III (SILVER level) la  CSR Index 2018 (78 de puncte din 100) – Raportul de Sustenabilitate GSK Romania 2016-2017.

Consultantii nostri vin in intampinarea organizatiilor ce isi propun sa isi alinieze activitatea la aceasta noua directie, cu servicii de realizare a declaratiei nefinanciare ce raspund nevoilor curente si obiectivelor pe termen mediu si lung ale companiilor, indiferent de dimensiunea si sectorul din care fac parte.

Apeland la aceste servicii si parcurgand procesul de raportare, clientii nostri:

  • isi evalueaza corect nivelul de sustenabilitate al propriei afaceri;
  • identifica potentiale zone de risc si dispun masuri de evitare sau combatere;
  • raspund obligatiilor legale privind raportarea nonfinanciara cu date privind impactul asupra mediului, societatii si economiei, politicile de promovare a diversitatii si combatere a coruptiei;
  • anticipeaza solicitarile de date nonfinanciare ale investitorilor, clientilor, furnizorilor, pietelor de capital, organismelor de reglementare sau media;
  • se diferentiaza de competitori prin integrarea principiilor si instrumentelor specifice sustenabilitatii in activitatea de baza, contribuind astfel la dezvoltarea durabila.

Pachetele de servicii includ elemente de training si consultanta specifice raportarii nonfinanciare, aliniate la reglementarile nationale si internationale, bazate pe metodologia si Standardele GRI (Global Reporting Initiative), cel mai utilizat cadru de evaluare a sustenabiltatii si optimizare a impactului, recunoscut de toate organismele de verificare.
Powered by Khore by Showthemes