Contacteaza-ne

pentru orice informatii despre declaratia sau raportul nefinanciar

Telefon: +40 728 300 961
E-mail: contact[at]ambasadasustenabilitatii[dot]ro

 

Adresa postala: Ambasada Sustenabilitatii in Romania
Str. Sperantei, nr. 42, sect. 2, 020994, Bucuresti, Romania.

 

Despre noi

La initiativa The CSR Agency, pentru o informare corecta si completa privind obligativitatea raportarii nefinanciare pentru companiile din Romania cu peste 500 de angajati, a fost dezvoltat site-ul declaratie-nefinanciara.ro.

Ulterior, in cadrul Ambasadei Sustenabilitatii in Romania a fost infiintat un grup de lucru pe aceasta tema care a preluat si condus discutiile privind raportarea nefinanciara pentru companiile interesate de acest proces. 

Lansata oficial la 5 iunie 2018, Ambasada Sustenabilitatii promoveaza și sustine cresterea nivelului de constientizare, cunoastere, expertiza si colaborare in ce priveste sustenabilitatea afacerilor, incurajand un comportament responsabil, atat din partea companiilor cat si a consumatorilor.

Alaturi de partenerii sai, Ambasada Sustenabilitatii deruleaza si programe si activitati precum CSR Think Tank, SDG Talks, urmarind astfel sa contribuie la dezvoltarea comunitatii oamenilor ce actioneaza responsabil si la indeplinirea tintelor pentru fiecare dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite.

 

 

 




Powered by Khore by Showthemes